+

Jongerenkoor Culemborg speelt “Geweven in Passie”

Ook dit jaar haalt Jongerenkoor Culemborg weer alles uit de kast om een bijzonder en hedendaags lijdensverhaal aan u te vertellen. Op 18 april aanstaande spelen wij “Geweven in Passie”, een stuk dat laat zien hoe actueel het verhaal van de kruisweg van Jezus is. De 25 jongeren van Jongerenkoor Culemborg hebben opnieuw een eigen Passiespel geschreven welke ze op vrijdagavond 18 april éénmalig uitvoeren.

“Geweven in Passie” neemt de bezoeker mee naar de wereld achter onze eigen mode en kleding en laat ons een glimp zien van onze Nederlandse asielprocedure. “Geweven in Passie” is een voorstelling waarin op eigentijdse wijze zang, toneel en poëzie worden samengebracht. Met actuele onderwerpen worden bezoekers uitgedaagd op een andere manier te kijken naar hun eigen gedrag.

“Geweven in Passie” is geschreven door en voor jongeren, maar natuurlijk is iedereen welkom en zal het iedereen aanspreken. De jongerenkruisweg start 18 april om 20.00 uur. De R.K. Barbarakerk, aan de Markt 50 te Culemborg, is vanaf 19.30 uur open. Toegang is gratis.

Geweven-in-Passie-Poster